Tindra: Söker nytt hem!

posted in: Okategoriserade | 2

Söker ett nytt hem till Damehill’s Aglow Girl ”Tindra” på grund av ändrade förhållande i Tindras familj. Hon är en lugn och mycket miljövan liten tjej. Att lämnas hemma i ett par timmar är inga problem. Tindra går och lägger sig. Lugn vid hundmöten ute. Tycker mycket om att åka bil. Tindra är född 2019-01-10. Är efter våran Tosca och en härlig hane vid namn Piccolo Tibet Garden Angel. Hela Tindras kull kan ses här. Vid intresse så ring någon av oss.

2 Responses

 1. Marie

  Hejsan vilken underbar 10 mån tik.
  Var bor hon
  Hur ser hennes familj ut nu
  Finns det barn eller andra hundar.
  Vad har ni tänkt för henne

  • damehills

   Hej Marie!
   Du kan väl ringa eller mejla någon av oss angående dina frågor.
   Mvh
   Gunilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *